Hos Job&Råd vil sagsbehandleren opleve, at borgeren er i ”gode hænder”. Vores ambition er at udfolde det potentiale borgerene besidder. Vi skaber individuelle løsninger, hvor det fælles mål er at borgerne kan genvinde en tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet.
Job&Råd leverer helt unikke, håndholdte metoder, der bringer mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer tilbage til det arbejdsmæssige fællesskab. Vi motiverer og inspirerer borgeren, så den helt rigtige individuelle plan og løsning kommer på plads – i tæt samarbejde med rummelige virksomheder.
Vi hjælper borgeren med at finde redskaber til at håndtere usikkerhed, psykisk sårbarhed, stress og fysiske smerter og vores indsats er mere end det. I Job&Råd går vi rigtig langt for at bidrage til kvaliteten i jobcentrets daglige arbejde. Vi giver kreative indspark, høj skriftlig kvalitet og forslag til faglige løsninger.
Job&Råd har mange spændende virksomhedskontakter, som vi kan trække på i det virksomhedsrettede arbejde med borgeren. vi lægger desuden vægt på, at borgeren medinddrages og selv er aktiv i processen frem mod at skabe den helt rigtige funktion på arbejdsmarkedet.
Hos Job&Råd får borgeren en personlig konsulent, der følger sagen fra start til slut. Målet er, at opbygge en plan der passer til borgerens forudsætninger, så borgeren kan finde tryghed, opnå motivation og trivsel med henblik på at opnå fremgang i en meningsfuld beskæftigelse.
Vi tilbyder et struktureret og individuelt forløb – præcis til borgeren. Hos Job&Råd er der tid og plads til mennesker, der har brug for ekstra opmærksomhed og som gennem et individuelt tilrettelagt forløb, igen kan få håbet til at spire og jobmulighederne til at blomstre.
Et forløb hos Job&Råd indledes med en aftale om hvordan vi går i gang. Efter visitationen kan vi afholde et trekantmøde, eller tage direkte kontakt til borgeren. Det er vigtigt at vi er enige om hvordan vi skal skabe en god plan sammen. Herefter tager borgerens personlige konsulent kontakt og aftaler første møde.
De første 4-6 uger mødes konsulenten og borgeren og taler om bl.a. borgerens baggrund og erfaringer, samt job- eller uddannelsesønsker og evt. skånebehov. Vi går op i at skabe en tillidsfuld og empatisk stemning omkring samtalerne, så borgeren føler tryghed i mødet med sin konsulent.
I løbet af de første uger arbejder vi os gennem en grundig afklaring af jobmuligheder via vores Erhvervsvurdering. Vi arbejder også med borgerens jobsøgspotentiale og får oprettet et CV og en ansøgning. Ud fra den plan der opstår, sætter konsulenten gang i en søgeproces for at finde en virksomhedspraktik, der passer til borgeren.
Sammen med konsulenten tager borgeren ud på en virksomhed og får sat en praktik i gang. Konsulenten støtter op om borgeren, så det kan blive en god start. Undervejs i praktikken følger konsulenten løbende op og taler med borgeren og virksomheden om hvordan det går, og hvordan der kan opnås progression i forløbet. Forløbet slutter med at konsulenten beskriver borgerens arbejdsevne, skånebehov og de nye jobmuligheder
Job&Råd støtter sårbare ledige gennem programmer som jobafklaring, praktik, mentorordninger, fleksjob og mentaltræning. Vi matcher kompetencer med virksomheders behov og tilbyder individuel, helhedsorienteret hjælp til at opnå meningsfuld beskæftigelse.
Klik her for at se, hvad vi kan tilbyde din borger.
Job&Råd støtter sårbare ledige gennem programmer som jobafklaring, praktik, mentorordninger, fleksjob og mentaltræning. Vi matcher kompetencer med virksomheders behov og tilbyder individuel, helhedsorienteret hjælp til at opnå meningsfuld beskæftigelse.
Klik her for at se, hvad vi kan tilbyde din borger.